Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis ferestre pentru Librăria din Centru. Sunteți 52. Avem 265 de ferestre. Făcute de amatori, de pictori, de scriitori, de mari maeștri fotografi. Mă-nclin.
În Librăria din Centru vom putea privi din ianuarie 2011 Parisul și Sibiul, Tartaulul și Tartu, Bucureștii și Brașovul, Dobrogea și Madridul, Roma și Aradul.
În mod subiectiv, Ala Neamțu, directorul Librăriei din Centru, Vitalie Coroban, art director al Editurii Cartier și Gheorghe Erizanu, director, au punctat în mod independent de la 1 la 10 ferestrele dragi lor. În mod democratic și matematic, Premiul Mare i-a revenit ferestrei lui Kozma Levente (o găsiți cu trei buline) în albumul integral al ferestrelor.
Cele cinci ferestre premiate sunt în ordine alfabetică (marcate cu două buline) ale lui Vladimir Bulat, Constanța Dohotaru, Cristinutsa, Andrei Moraru, Ghenadie Popescu.
Superba fereastră a Veronicăi Belous (marcată cu steluță) a fost scoasă din concurs din cauza photoshop-ului.
N-au intrat în concurs din cauza depășirii termenului nici ferestrele Cristinei Gavril și nici fereastra Nicoletei Esinencu.
Premiul Mare în valoare de 2122 de lei și cele 5 premii în valoare totală de 2700 lei (câte 540 lei fiecare) vor fi oferite la inaugurarea expoziției în Librăria din Centru. La 27 ianuarie 2011.
Vă mulțumim că ne-ați oferit ferestrele dumneavoastră.
Accesați 265 de ferestre de pe www.cartier.md. Le veți vedea pe toate.
Catalin
Cum ai zis , domnule Erizanu? ARADUL?
Cum asa? Doar n-o fi Kozma Lavente chiar din …
Hai, ca ma omori si iar ma-nvii cu ideile matale !!
Ferestre zici? Atatea? Esti… total!! (Era sa zic fantastic. Bine ca m-am oprit!) Ah, si ce-as vrea eu sa vad cele cetati stefaniene de pe Nistru! Cu ferestre lor. Care dau spre Nistru. In care vad ochii cei iscoditori ai lui Dan. Capitan de plai. si ai lui Ursan. Si focurile lor . Si caii.
Gheorghe Erizanu
@Catalin: Nu știu cum sunt cărțile Cartier, dar ferestrele pentru Librăria din Centru sunt superbe. Lumea vrea deschidere. Ceea ce m-a bucurat nespus de mult.
Aradul. În imaginile mele: arșiță, praf, niște buruieni prăfuite pe marginea drumului, mașini golite de mizeria drumului spre ieșirea din România (toate rămășițele kilometrilor românești adunate parcă special pentru a fi aruncate la ieșirea din Orient și intrarea în Europa), ambuteaje, buticuri temporare, gherete temporare, bariere temporare, o stație Peugeot care lucrează doar până la 13.00 în zilele de sâmbătă. Și multe benzinării. De parcă tot Ploieștiul lucrează pentru Arad.
Și niște ferestre superbe. Din Arad. Pentru Librăria din Centru. Din Chișinău.