Blog

Prima ediție a romanului Vara în care mama a avut ochii verzi de Tatiana Țîbuleac a apărut în decembrie 2016. Politica Cartier, de mai mulți ani, datează aparițiile editoriale din decembrie cu ianuarie anul viitor. Așa a apărut anul de apariție: ianuarie 2017. Volumul a apărut într-un tiraj de 1500 exemplare în colecția Rotonda. Pentru autorii români e un tiraj mare. Indiferent de editură.
În februarie 2017, la o lună și ceva de la apariție, a mai urmat un reprint de 2000 de exemplare.
În august 2017 a apărut ediția a II-a, în colecția Cartier popular, într-un tiraj de 1000 de exemplare.
La nici nouă luni de la apariție Vara… s-a vândut în 4500 exemplare. Drepturile de autor au fost vândute pentru limba franceză și limba portugheză (Brazilia).
Tatiana Țîbuleac a fost prezentă la Zilele literaturii române, mai 2017, la Chișinău. La începutul lui octombrie a fost invitată la FILIT Iași, cel mai mare festival de literatură din estul Europei. La sfârșit de octombrie Tatiana Țîbuleac va fi la Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara. Printre invitații Timișoarei sunt Gabriela Adameșteanu, Ion Vianu, Serhii Jadan, Dan Lungu…

În noiembrie, în Cartier popular, apare ediția a III-a a romanului Vara în care mama a avut ochii verzi. Într-un tiraj de 1000 de exemplare.

Un comentariu

    • Olga

    • 7 ani în urmă

    Bravo Tatiana Țâbuleac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt