Blog

A sosit toamna.
Curtea Constituțională a decis viitorul Republicii Moldova. E un viitor sumbru. Dar Constituția trebuie respectată. Deja e bine. Intram în septembrie direct în iarnă, dacă Curtea Constituțională spunea altceva.
Președintele Lupu declară că asasinul de la Galaxy se va preda de bună voie organelor abilitate. Nu vreau să-l întreb de unde știe. E toamnă, totuși.
Patru moldoveni sunt spulberați pe o zebră pietonală sub Moscova. De un 4×4 cu bodyguarzi, care făceau cale unui Mercedes cu un VIP. Cui îi pasă într-o Rusie cu VIP-uri de niște străini amărâți? Calea!!!
Operatorii naționali de telefonie mobilă vând telefoane. Nu au în stoc decât telefoane cu butoane în rusă și română.  Ce contează niște telefoane într-o toamnă cu morți în rusă și română?
Caut un idiot care de astă toamnă hărțuiește Editura Cartier. Inițial prin controale, apoi re-controale, apoi re-re-controale. Din 2 octombrie până la mijlocul lui martie. Apoi un reprezentat al Ministerului Educației care are grijă mai mult de anumiți editori și de prețurile mici la manuale ofertate de alți editori decât de manuale. Și te elimină matematic. Apoi de o instanță de judecată care blochează activitatea editurii pe o vară întreagă prin metode numite cu drag pe la noi rayder. Parcă așa se scrie. Dar ce contează un atac cu metode rayder asupra unei edituri, când este atacată cea mai importantă bancă din Republica Moldova cu aceleași metode?
A sosit toamna. Și-n ea se ascunde un idiot. Calea!!!

Comentarii(7)

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    n.b.suburbie din moscova,domodedovo.in rusia vip-urilor nu le pasa nici de rusi,va spun in cunostinta de cauza.pe lupu propun sa-l facem inspector antimafie pe republica,cei mai mari criminali stau chiar langa domnia sa.ii va fi usor sa-i prinda.operatorii nationali trebue schimbati in ,,antinational,,toamna de acum incolo o numim ,,anotimpul raуder,,daca una din cele mai impotante banci din md e atacta inseamna ca e chiar importanta.daca editura cartier e si ea atacata, reese ca si ea e cea mai importanta editura din md,felicitari.cam astea sint pentru azi.a ,da ,constitutia.daca o tara n-are viitor din cauza constitutiei ,atunci tara in mod logic ,n-are constitutie.gata pentru azi,parca nu mi-a scapat nimic.

    1. @catalin codru: Complet. Nimic despre toamnă.

    • Mircea

    • 13 ani în urmă

    Cred ca CC are dreptate. Democratia se face prin metode democratice. Dar noutatea cea buna în aceasta toamna este ca americanii vin la Marea Neagra. Si ma gândesc la un eventual “tsunami” în zona. Ar putea fi si schimbari bune pentru RM.

    1. @Mircea: Va fi o toamnă frumoasă. Și lungă.

    • catalin codru

    • 13 ani în urmă

    p.s suburbie a moscovei)))

  1. Vorbind de toamna cea reală – ea este,domnilor,și pare a fi frumoasă.
    De toamna ”personală” a republicii -pare că ea stă anul împrejur în Moldova – numai complicații din acelea,ce de obicei toamna se simt pe căpșorul bolnăvior al politicului.Să nu le fie de deochi,e cam al doilea an:se vede că le place…

    • tanya

    • 13 ani în urmă

    E asa cum spune Catalin Codru: “o zebra pietonala dintr-o suburbie a Moscovei”. Din pacate, corectarea unei propozitii nu anuleaza accidentul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt