Blog

Primul cumpărător eBook Cartier este Vitalie Sprânceană.
Noi facem cu drag cărțile. Și cele clasice. Și cele digitale. Și le facem pentru oameni dragi nouă. Pe Vitalie Sprânceană îl așteaptă câteva noutăți Cartier, varianta print, în semn de recunoștință pentru primul eBook Cartier procurat de unul dintre cei șapte miliarde de oameni. Vitalie Sprânceană este întâiul. Pentru noi.
Comentariul lui, dacă l-ați scăpat cumva, e util și pentru alți potențiali cititori ai cărților digitale Cartier: „hm, s-a rezolvat. a fost o confuzie a mea. iTunes imi cerea Ibooks sau ceva cu iOS si ma ingrozisem. am priceput pe urma ca iBooks e o aplicatie, facut download, cumparat cartea lui Cheianu, ca pe cea a Tamarei Caraus am procurat-o pe hartie vara. a venit in format epub. care poate fi citita pe calculator. si o citesc in Adobe Digital Editions. sau cu alt reader de .epub.
cu Calibre am convertat-o in .mobi. o am deja pe kindle. functioneaza perfect. bravo, asteptam si urmatoarele aparitii…”
Intrați. Încercați. Vă așteptăm. Ne sunteți dragi. Oriunde ați fi.

Comentarii(6)

  • Viorica

  • 13 ani în urmă

  inca nu. deocamdata nu dau cartea clasica pe e-book. prefer sa fac 2 drumuri in plus pana o gasesc. poate pana mai imbatranesc ma mai si modernizez 🙂

  1. @Viorica: De fapt, Vitalie a luat un ebook și a fost răsplătit cu vreo patru cărți clasice.

 1. al doilea cumparator ar primi, se-ntelege, doua carti clasice!

 2. Cita nedrepatate! eu am cumparat versiunea hirtie acum 2 ani de la librarie, am tirit-o in valiza peste 2 vame, am platit supra-bagaj la avion, si nu m-am ales decit (mai bine zis: “cu tocmai”) cu o lectura buna 😀 !
  No, mai serios: Vitalie va fi bun de pocinog, la sigur ;)!. O intrebare: cartea Tamarei Caraus este disponibila sau inca nu? Am cautat ieri si nu am gasit-o (asta dupa ce vre-o jumate de ceas mi-am scuipat in sufletul meu anti-Apple instalind i-Tunes-ul asta nesuferit!!! LOL).

  1. @Vitalie Vovc: Cartea Tamarei Cărăuș încă nu este. Urmează să treacă procedurile de așteptare de la iBookStore. Sper în acest an să reușim și cu alte cărți. Pe iBookStore, dar și pe Amazon. Avem grijă de sufletul Dvs. Oricum, eu sunt și rămân fan al cărții clasice.

 3. merci mult! asteptam, deci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt