Blog

Va trece și februarie. Se va topi zăpada. Pe dealurile noastre frumoase vor apărea primele pete de verde. De verde nepolitic. Și foarte multe, aproape imperial de multe, pungi. Negre, roșii, maro. Cu diferite logo-uri. Unele mototolite. Altele aproape intacte. Ele au devenit un simbol al primăverii. Păsările călătoare au rămas în pastelurile lui Alecsandri.
Pungile sunt oferite gratuit în magazinele alimentare, la piață, în Librăriile Cartier. Este o etichetă a respectului pentru cumpărător.
Din respect pentru brazii Siberiei, Kareliei și Finlandei Editura Cartier a micșorat substanțial numărul de exemplare tipărite. Vedeți indicat tirajul pe fiecare exemplar din ultimii ani ai Cartier-ului. 340 de exemplare. 610 exemplare. 800 exemplare.
Din respect pentru iarba care se ivește de sub zăpada lui martie vom vinde pungile din Librăriile Cartier. Poate vor fi mai puține atunci când Dima Ciubașenco va scrie: „Kulki prileteli!” De asemenea, de astăzi, punem în vânzare pungi din stofă. Primim în regim de consignație pungi artizanale, ecologice, desage, traiste, rucsacuri. O singură condiție: să fie logo-ul Cartier sau adresa noastră electronică.
Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Așa arată pungile Cartier. Pe umărul drept al Anișoarei, directorul Librăriei9.

Comentarii(6)

 1. Minunat că ecologismul a ajuns şi în Basa, iar Cartier, ca mai mereu, e în avangardă…doar că mi-e greu să cred că sacoşele se vor face din stofă, totuşi…Stofa e altceva, din ea se fac costume, paltoane, ţinute de seară, de gală (Ţesătură de lână sau de fibre sintetice, mai groasă decât pânza, întrebuinţată pentru confecţionarea îmbrăcămintei, pentru tapisarea mobilei etc.)etc.
  Sacoşele de piaţă & shopping se confecţionează, de regulă, din pînză de bumbac 100%! Mult succes.

  1. @Vladimir B.: Ai dreptate.

  • Igor

  • 13 ani în urmă

  @ Vladimir B. – Pamuk 100% !

  • andrei

  • 13 ani în urmă

  practica si eco sacosa, draguta directoarea, bravo !

  • Catalin

  • 13 ani în urmă

  Sacosa se poate cumpara cu directoare cu tot? Are pretul afisat in librarie sau intreb direct?

  1. @Catalin: Probabil, va trebui să dau sacoșe și cu alte Anișoare, Rodici, Caroline, Georgete, Nine, Tamare…
   Suntem egoiști. Ne scaldă doar privirile noastre. Cu tot respectul, frumusețile Cartierului aparțin altor fericiți. Nu au preț. Și, din câte știu eu (de obicei și din propria experiență, nu știu nimic) nu sunt pentru licitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt