Blog

Zbârnea,
fratele lui Obama a ieșit din anonimat, Herta Muller a luat Nobelul pentru literatură, „Sex & Perestroika” lui Cheianu s-a epuizat, „Jurnalul” a împlinit zece ani, „Contrafortul” a împlinit 15 ani, Mihai Ghimpu deține interimatul în continuare, au căzut primii fulgi, a căzut și guvernul Boc, până și Geoană a crescut în sondaje, a venit gripa porcină peste noi, a apărut „Căderea Zidului din Berlin și a comunismului pe înțelesul nepoatei mele Soazig”, a fost și FMI-ul pe la noi, au dispărut murăturile de la Condrița, dar tu,
Zbârnea,
n-ai mai ajuns cu domnițele tale și cu (scuzați) cărțile lor pe ecranul computerului meu. Păcat.
Ăstea sunt fotografiile cu domnițe și cărți din octombrie.

Fotografie de Mary Ana Fotografie de Mary Ana 

 

Lectură și pasiune. Fotografie de Mary Ana Lectură și pasiune. Fotografie de Mary Ana 
Facuta la data de 16 martie, ziua in care am si cumparat cartea; titlul este destul de evident:) ; fetele (femeiele) din poza Cassya(fata cu D.Crudu ‘Oameni ai nimanui’) si Mihaela(colega si best prietena) (in timpul pauzei,pe cand eram studente).”

Cassya și Mihaela cu Dumitru Crudu. oameni ai nimănui. Fotografie de Cristina Cassya și Mihaela cu Dumitru Crudu. Oameni ai nimănui. Fotografie de Cristina 
„Aceeasi Cassya, aceeasi Mihaela, aceeasi cartulie…doar cu fetze nemascate”.
Dumitru Crudu. Oameni ai nimănui. Colecția Rotonda. Editura Cartier. 32 lei. Mai este.

Fotografie de Crstina Fotografie de Crstina 

Albumul „Icoane” de Nikodim Kondakov, premiul promis pentru octombrie, deosebit de subiectiv, îl ofer Cristinei. Pentru fotografia „Cassya și Mihaela cu Dumitru Crudu. Oameni ai nimănui”. Aștept un semn ca să-l pot oferi.
Condițiile rămân aceleași. Imagini cu domnițe și cărți. Titlul cărții trebuie scris cu litere. Ca să vedem ce citesc domnițele. Numele domnițelor e la discreția voastră.
Vreau domnițe și cărți,
Zbârnea!

Comentarii(2)

  1. Felicitări cîştigătoarei şi am vrea să vedem şi coperta albumului de icoane despre care faceţi referire.

    1. @Veaceslavv: E pe prima pagină la http://www.cartier.md. Între „Fortărețele negre” de patrick Grainville și „Drepturile omului pe înțelesul copiilor de la 7 la 77 de ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt