Blog

Nicoleta Esinencu m-a rugat să public anunțul de mai jos. O fac cu mare plăcere. Din respect pentru Nicoleta. Din respect pentru Andruchovych:
teatru-spalatorie (www.spalatorie.md) va invita la concertul APERITIF, un concert multimedia cu Yuri Andruchovych (unul dintre cei mai tradusi si publicati scriitori ucraineni contemporani) si formatia Karbido (o formatie de post-rock experimental si una din turpele de muzica cele mai apreciate din Polonia), cu participarea VJ Group Cube si ARTPOLE din Ucraina.
Concertul va avea loc pe 17 aprilie 2011, la ora 20:00, la Cinema Odeon (str.Eminescu 55)
In perioada 14-21 aprilie Andruchovych si Karbido se vor afla in turneu in Ucraina, iar pe 17 aprilie vor avea un concert si la Chisinau.
In cadrul turneului Andruchovych si KARBIDO, vor prezenta ultimele doua proiecte Cinnamon si Samogon.
De asemenea, vor fi prezentate in premiera citeva lucrari din albumul Absint, album la care lucreaza in prezent si care urmeaza sa apara in 2012.
Concertul din 17 aprilie este „o mixtura” unica de poezie, muzica life si video performance.
Yuri ANDRUCHOVYCH
Cel mai important scriitor, poet, traducator si performer ucrainean, detinator al mai multor premii literare printre care premiul Herder, premiul pentru intelegere europeana a Tirgului de Carte de la Leipzig sau Premiul pentru Literatura in Europa Centrala, „Angelus”.
Lucrarile sale au fost traduse si publicate in Polonia, Germania, Canada, Finlanda, Statele Unite, Suedia, Rusia, Austria si Ungaria.
KARBIDO
Un grup artistic interdisciplinar din Wroclaw. A sustinut concerte la Edinburgh, Dublin, Belfast, Canterbury, Londra, Berlin, Praga, Kiev, Valencia, Strasbourg, Oldenburg, Bratislava, Tel Aviv, Teheran si Hong Kong. In 2007 au participat la Festivalul Fringe din Edinburgh, iar in 2010 au cistigat premiul publicului la Festivalul International de Teatru FADJR din Teheran.
Eveniment organizat in cooperare cu Institutul Cultural Polonez din Bucuresti si sustinut de Directia Cultura a Primariei Municipiului Chisinau.
Partener media: Publika TV

Comentarii(6)

 1. Şi poate are cineva impresii de la prestaţia lui Yuri ANDRUCHOVYCH la Chişinău, care-mi place foarte mult cum gîndeşte şi scrie…

  1. @Vladimir B.: Eu, fiică-mea, soția-mea și încă vreo 20 de oameni au fost la Andruchovych. În sala de la Odeon. Recital excelent. Pe fundal de rock. Foarte buni. Rockerii polonezi.

 2. cum? ASTA A FOST TOATĂ ASISTENȚA? VREO 23 de persoane în total??? Nu pot să cred…

  1. @Vladimir B.: Românul sunt deștept. Și suficient sieși.

  • Mutilatul

  • 13 ani în urmă

  rock?

  1. @Mutilatul: rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt