Blog

Azi e primăvară. Nu te uita peste geam. De aia e Ziua Poeziei. Ca să facem drumul până la Ipotești, să vorbim despre poezie. Adică poeții vor vorbi despre poezie: Emilian Galaicu-Păun și Claudiu Komartin. Eu voi fi editorul fericit care a reușit să vândă poezie. Și, uneori, șofer de iarnă.

Maeștrii unei arte muribunde, volum apărut în Cartier de colecție în octombrie trecut în 500 de exemplare, s-a epuizat. Ediția a II-a a apărut în colecția Cartier popular. În 500 de exemplare. Claudiu Komartin va vedea noua ediție azi. Titlul e frumos. Și tragic. Ca un poet fără fular în primăvară.

Tot azi, la București, la Muzeul Țăranului Român începe expoziția de fotografii Așa văzut-a Zaharia. Mi-ar fi fost drag să rămână titlul Lumea lui Zaharia, după denumirea albumului, care poate fi cumpărat  la Muzeu sau în  librăriile bune din București. Fiecare fotografie a lui Zaharia Cușnir este un poem.

Mâine, la Universitatea din Iași, lansăm Dificila Unire. Basarabia și România Mare de Alberto Basciani, în prezența istoricului italian.
Doar e primăvară. Nu te uita pe geam. Cărțile bune sunt la mare căutare.
Salvează
Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt