Blog

În decembrie se încep reducerile. De obicei, eu nu cumpăr nimic din magazinele Chișinăului în perioada reducerilor. Nu-mi este clară reducerea. Care a fost prețul? De unde se ia reducerea? De ce la un articol reducerea e de 50 la sută, la altul de 25 la sută, la altul de 5 la sută? Dacă are reducere de 50 la sută, atunci care e adaosul comercial?
Îmi este jale de contabilii care au de făcut evidența cu aceste reduceri. Îmi este jale de contabilii care au reduceri din 15 decembrie și încep anul nou fiscal tot cu reduceri. Până în 15 ianuarie. Ce e în capul lor? Și unde începe Crăciunul lor? Unde sfârșește Crăciunul lor?
Din aceste motive Cartier indică prețul cărților pe copertă. Iar reducerile din Librăriile Cartier sunt de 10 la sută la toate cărțile, indiferent de editură, de la 1 până la 31 decembrie 2011.
Mai sunt niște cărți Cartier, foarte bune, după mine, la lichidare de stoc. Sunt ultimele exemplare, returnate din alte librării. Ele se vând cu 10 și 20 de lei.
Mai sunt 13 zile. De reduceri. Cu 10 la sută. La toate cărțile. Din Librăriile Cartier. Pe 31 se încheie anul. Reducerile.
Mi se pare corect. Și onest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt