Blog

Robert Șerban a trecut pe la Cartier. „Aveți un spațiu european.”
Apoi au fost datele recensământului Republicii Moldova din 2014. În media locală. Republica Moldova și-a subțiat populația. Ne îndreptăm spre o catastrofă demografică cu pași siguri. Ne facem că nu o vedem. Nu e încă în gestiunea noastră. Chișinăul a scăzut cu vreo 300 de mii. Suntem la peste 500 de mii de locuitori.
Apoi la editură au intrat copiii Cartier.

Teo, mașina de dactilografiat germană și mama, Carolina Rauțchi, (devenită Gajinschi), director Difuzare (concediu de maternitate)

Litera q și Teo

 
Simona Cunup, lângă biroul mamei, Tania Ungur, devenită Cunup, machetatoare (concediu de maternitate), cerând imperativ darea de seamă Anișoarei Lungu, devenită Cebotari (contabil-șef). Mircea Cojocaru, redactor artistic, la muncă. În față: Camelia, fiica Ruxandei Dobzeu, devenită Sava, machetatoare (în concediu de maternitate).

Este a treia generație de copii Cartier. Prima deja lucrează sau sunt studenți peste hotare. A doua generație: grădiniță & școală.
Statisticile Cartier arată bine. Suntem o editură în cărți.

 
Salvează

Comentarii(2)

  • Liudmila

  • 7 ani în urmă

  Bravo , Cartier !
  Dee Domnul încă multe generații să creșteți , dar aici , la noi în țară!
  Catastrofă demografică (sigură) – deja este ! Avem alt val de emigrare , mai groaznic , fiindcă pleacă familii tinere cu tot cu copii . 109 compatrioți pe zi (!) – date statistice. Plus alte date statistice (mai vechi, de fapt, dar și mai triste) : 36 decedați și doar 9 copii născuți zilnic în Moldova . Următorul recensământ cu ce rezultate va fi ??? Bun subiect pentru o carte . Și să fie „cartea de birou” a deputaților din Parlamentul țării noastre ( în mod obligatoriu) , să le fie clar – nu va avea cine întoarce „miliardul” …

  1. @Ludmila: E o picătură de normalitate. Într-o țară gri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt