Blog

Miercuri, 18 Mai / Bălţi
Ora 11.00 Conferinţă: Ion Vianu – Memorialistica văzută de un memorialist Locul: Universitatea de Stat „A. Russo“ din oraşul Bălţi, Sala de conferinţe, bloc 1, Str. Puşkin nr. 38
Ora 14.30 Lecturi & dezbateri: Îngeri și alcool
Invitaţi: Emil Brumaru, Ion Mureşan, Arcadie Suceveanu, Maria Șleahtițchi
Locul: Universitatea de Stat „A. Russo“ din oraşul Bălţi, Sala de conferinţe, bloc 1, Str. Puşkin nr. 38
Moderatori: Vasile Ernu & Emilian Galaicu-Păun

Comentarii(5)

 1. Felicitări pentru eveniment!
  Şi încă o dată, felicitări, pentru semnalarea locului de desfăşurare, căci în România aproape nimeni nu mai foloseşte cuvîntul loc, ci doar “locaţie”…ceea ce înseamnă, chirie sau contract între două părţi!!! Dar cine mai stă să folosească în bune condiţiuni limba română???

  1. @Vladimir B: Sper să reușim și cu această ediție. După un drum de noapte, de ceață, dimineață a ajuns și Ion Mureșan. Care la 8 și 30 a luat drumul spre Bălți, unde și-au dat întâlnire elvețianul Ion Vianu și ieșeanul Emil Brumaru. La Bălți vor ajunge și Vasile Ernu, Em.Galaicu-Păun și Arcadie Suceveanu (unicul poet la cravată și costum).

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  domnul erizanu ,pot sa dau si eu un mic anunt?

  1. @catalin codru: Sigur. Acest blog este al tuturor oamenilor de bine. Ca să nu zic ca academicienii de la Cațavencu, că cititorii mei sunt mai deștepți ca mine.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  va invitam sa participati la programul jubiliar:75 ani de la nasterea cineastului,poetului ANATOL CODRU.serata va avea loc la centrul cultural ,,odeon,,19 mai 2011,ora 18.str.M.EMINESCU,55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt