Blog

Fotografia postată de Ooooo poveste de iubire.
„Mo o iubea pe O.” Toate iubirile frumoase încep așa. Sau aproximativ așa. Așa începe și una dintre cele mai frumoase cărți pentru copii.
„Elefănțelul Mo era singur. Nu chiar singur de tot. O avea încă pe O. Atât îi mai rămăsese după ce mama sa fusese prinsă și vândută unui circ ambulant.”
„O nu era mama lui…”
Volumul va apărea în curând în colecția Cartier Codobelc. Textul este semnat de Victoria Pătrașcu. Ilustrațiile sunt de Veronica Neacșu.
În această toamnă în colecția de carte pentru copii a apărut deja Jungla lui Toco de Lavinia Braniște & Anca Smărăndache (desene). Urmează OooOooOoOoooOoOoo poveste de iubire de Victoria Pătrașcu & Veronica Neacșu (desene). Apoi va fi Alina Purcaru & Mihaela Paraschivu, Radu Vancu & Irina Dobrescu, Dan Coman & Lică Sainciuc.
Când scriitorii importanți de azi, încă tineri, se apropie de copii, atunci copiii noștri au viitor. Când ilustratori excelenți dau culoare textelor bune, atunci acest viitor poate fi frumos.
„Mo simți cum îi înflorește sufletul.
– Da? Chiar ai nevoie de mine?
– Sigur.”…
 
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează

Comentarii(6)

 1. Dle Erizanu, încerc o comanda pe shop.cartier. md, dar nu funcționează. Îmi zice de fiecare data – adresa mail invalida, deși am băgat mai multe adrese.
  Dacă puteți remedia problema.
  Cer scuze ca nu e un comentariu la subiectul postarii!

  1. @Tabac: Vedem. Rezolvăm. Mailul de la comentarii e personal? Puteți scrie direct pe inga.tribusean@cartier.md pentru remediere imediată. Scuze & mulțumim.

 2. Mulțumesc. Cărțile au ajuns la destinație.
  Intre timp a mers sa fac și cont.
  Toate bune

  1. @Talex: E bine. Când e bine. Merci.

  • Popa Simona

  • 6 ani în urmă

  Buna ziua! Acesta este un link catre un articol scris de mine cu privire la interpretarea textului Oooooo poveste de iubire. M-ar interesa foarte mult parerea dvs. O zi faina!
  https://cartipentrumatei.wordpress.com/2018/03/02/ooooooooooooo-poveste-de-iubire-o-poveste-despre-cum-sa-cresti-mare/

  1. @Popa Simona: Foarte bun. Merci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt