Blog

Lucia Țurcanu, este Om de cuvânt 2015, premiu oferit de Librăriile Cartier.
Om de cuvânt 2013, prima ediție, a fost scriitorul Vladimir Beșleagă. Urmat în 2014 de scriitorul Maria Șleahtițchi. Premiul se acordă unui om de cuvânt. Care se ține de cuvânt, care promovează cărțile, care participă la evenimentele Librăriilor Cartier în calitate de invitat sau oaspete, cumpără cărți din Librăriile Cartier, știe ce cărți cumpără, știe greutatea cuvântului, știe când, cum și unde să-l spună.
Juriul este format din 5 persoane din cadrul echipei Cartier. Nu poate fi influențat. E foarte subiectiv. E onest. Fiecare membru al juriului propune un candidat.
Cei cinci Oameni de cuvânt nominalizați au dreptul să procure cărțile Cartier în Librăriile Cartier, într-un exemplar, din 6 martie 2015 până în 6 martie 2016 cu o reducere de 20 la sută.
Oameni de cuvânt nominalizați pentru 2015 (în ordine alfabetică):
Mircea V.Ciobanu, scriitor
Sorin Hadârcă, manager
Silvia Hodorogea, jurnalist
Eugen Lungu, critic literar
Lucia Țurcanu, critic literar
Cei 5 nominalizați au fost punctați de la 5 la 1 de fiecare membru al juriului. După calcule matematice Premiul Om de cuvânt 2015 i-a revenit Luciei Țurcanu. Cu dreptul de a cumpăra cărțile Cartier în perioada 6 martie 2015 – 2016 cu o reducere de 50 la sută.
 

Comentarii(4)

  • cristina

  • 9 ani în urmă

  Ma bucur foarte mult pentru dra Lucia Turcanu si multumesc juriului ca a ales aceasta persoana foarte modesta, cumsecade, inteligenta, demna de a fi admirata.

  1. @Cristina: Modestă, cumsecade, inteligentă, demnă de admirație și o foarte atentă și pertinentă cititoare de texte. Suntem convinși că onorează premiul.

  • Nic Arsa

  • 9 ani în urmă

  Felicitări doamnei Lucia Țurcanu!
  Felicitări Editurii Cartier pentru instituirea (și continuarea existenței) premiului!

  1. @Nic Arsa: Mulțumim. Apreciem fidelitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt