Blog

Câteva criterii. Indic și anul apariției. Este important. Ca să ne dăm seama câți ani stă pe raft un Sabato sau un Roland Barthes. Nu vorbim de anticariat. E vorba de librării. Majoritatea cărților de la editurile importante din România au fost importate de noi.
Dacă nu le găsiți în Librăriile Humanitas, atunci intrați în Librăriile Cartier. Eu mi-am cumpărat cărțile Cartier de la Cărtureștii din Iași. În librăriile noastre tirajul „Holocaustului la periferie” era demult epuizat.
Dacă vă spun că sunt cărți excelente, atunci voi fi bănuit de propagandă și PR. Intrați în Librăriile Cartier și scoteți-le din Topul cărților nevândute. E o afacere corectă și pentru librării, și pentru cumpărător.
1. Intelectualii de Paul Johnson, Editura Humanitas, 2002
2. Imprimatur de Monaldi & Sorti, Editura Humanitas, 2004
3. Inainte de tăcere de Ernesto Sabato, RAO, 2005
4. Parfum de femeie de Giovanni Arpino, Humanitas, 2005
5. Suntem prea buni cu femeile de Raymond Queneau, Editura Paralela 45, 2005
6. Misterul catedralelor de Fulcanelli, Editura Nemira, 2005
7. Gradul zero al scriiturii de Roland Barthes, Editura Cartier, 2006
8. Dincolo de limite de Salman Rushdie, Polirom, 2006
9. Imperiul semnelor de Roland Barthes, Cartier, 2007
10. Mi se spune Capucin de Daniil Harms, Polirom, 2007

Comentarii(3)

  1. Am cumparat duminica – Inainte de tacere (Antes del fin) din libraria Pro Noi Cahul. Am gasit si carti Cartier, dar nu ultimile aparitii. Kafka instant, Sankea si Un roman natural nu se gasesc! Daca am putea face comenzi online, ar fi mai bine. Un drum la Chisinau costa doua carti. Cele trei titluri nu au aparut nici pe elefant.ro Pretul cartii lui Prilepin e 99 sau 124?

    1. @talex: Prețul cărții lui Prilepin e 124. În Librăriile Cartier în prima lună de la apariție cărțile Cartier se vând cu o reducere de 20 la sută. De aici apar și cei 99 de lei. Pro Noi-ul are cărțile noastre. Mai departe depinde de ei distribuirea, logistica ajungerii cărților la Cahul. Despre diferite portaluri care vând cărți… Nu zic nimic. Vezi ce spun cei care cumpără cărți de la ei pe fb.
      Noi, deocamdată, vom încerca să vindem și ebook-uri pentru a anula distanțele și costul biletelor Cahul – Chișinău. Când va fi o infrastructură bancară clară, onestă, transparentă pentru serviciile on-line în Republica Moldova, atunci, dacă vom fi bine, vom implimenta și acest serviciu. Nu putem implimenta poșta rapidă într-o pădure pe unde mișună dinozaurii, iar lumea mănâncă încă din vânat.

  2. “ultimele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt