Blog

Domodedovo, aeroportul, are Wi-Fi. Dar democrația internauților e rusească. Trebuie sa trimiți un sms cu plată la o companie de telefonie mobilă. Respectiv trebuie să-ți cumperi cartela telefonică de la compania cu Hi-Fi. M-am simțit mândru de libertatea din Grădina Publică din Chișinău. Dar Hi-Fi-ul era la Chișinău. Și eu hai-hui prin Domodedovo.
Erevan. Multe volgi, jiguliuri și alte minuni ale avtopromului sovietic. Un gri sovietic. Multă construcție. Clădiri iluminate. Foarte multe cazinouri. Și Russkoe Radio. Numerele mașinilor sunt în același stil ca numerele rusești.
De ce în țările din Est se completează în avion tot felul de fișe pentru tot felul de structuri birocratice? Pentru serviciul de imigrări, pentru serviciul sanitar, pentru fsb, pentru mss, pentru sss. Și mă mai bate la cap că e în interesul meu.
Armeanul din fața mea, care intra în propria țară, trebuia să completeze o fișă în engleză sau rusă. A completat-o însoțitoarea de bord. Armeanul nu știa să scrie.

Comentarii(6)

 1. Te referi la wireless?

  1. @Vladimir: Se poate spune.

  • Andrei

  • 15 ani în urmă

  Wi-Fi…

  • Ion Chihai

  • 15 ani în urmă

  @Andrei…
  Eu cred ca mai degraba Hai fă…

  • copilu

  • 15 ani în urmă

  wi-fi-ul din aeroportul gatwick (londra) e tot cu plata. acelasi sistem

  1. @Copilu: În aeroportul din Erevan Wi-Fi-ul e gratuit. Ca în Grădina Publică din Chișinău. Atât că nu e Aleea Clasicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt