Blog

Starea de urgență a fost votată. Pentru 60 de zile. După o vizită a premierului Ciocoi la spikerița Greceanîi. După o hotărâre de guvern de noapte.

Declararea stării de urgență în Republica Moldova e ca și actuala stare a baculumului urșilor albi. Penis este. Oficial. Dar se rupe de la sine. Biologic nu e. Nu are suficiente minerale. Așa explică recentul studiu științific situația tragică a urșilor albi, publicat în revista Environment International.

Starea de urgență în RM a fost votată de iobagii lui Dodon-Șor-Plahotniuc (una parte). Oficial. Cu Fadei Nagacevschi ca cercetător. Așa zice ultimul Monitor oficial. Social și pandemic ea nu are nicio relevanță. Stare este, os nu-i. E ca penisul urșilor albi. Poate fi arătat submarinelor rusești. Și poate amâna dizolvarea onoratului parlament din actuala legislatură.

*Drepturile de autor pentru titlu îi aparțin deputatului Parlamentului RM Vasile Bolea, șeful Comisiei parlamentare juridice și sunt protejate de Legea dreptului de autor și a drepturilor conexe, publicată în Monitorul oficial nr.191 din 1 octombrie 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt