Cea mai bună librărie Cartier a lunii iulie: Librăria din Centru.
Shakespeare se duce din Librăria din Hol în cea din Centru.
Surprins plăcut de acțiunea „Alege 3, achiți doar 2”. Printre titlurile oferite gratuit sunt:
Amos Daragon. Turnul El-Bab, Tenis cu moldoveni, Psihologia copilului, 157 de trepte spre iad sau Salvați-mă la Roșia Montană, Geopolitica spațiului pontic, Poveștile lui Tom Degețel, Statele Unite, o mare putere europeană, Sex & Perestroika, Bel-Ami, Cartea lui De Ce?, Coranul, Un erou al timpului nostru, Moscova-Petușki, Celîlalt eros, Dama de pică, un Barthes (Incidente), Extazul Lolei V.Stein de Duras, Dafnis și Cloe.
Acțiunea e până la 31 august. Notă pentru Domnishoara FM: 32 august nu există. Vine 1 septembrie. Vine toamna, când se întorc judecătorii, când părinții încep să se trezească la 7 (trebuie să-și ducă odraslele la școală), când miniștrii se întorc din vacanță, când pleacă păsările și se întorc komuniștii.
Ion
M-am bucurat si eu de această acţiune. Totuşi… Din 4 cărţi care le-am vrut să fie romane pasionale, doar 2 am nimerit. Stendhal si Mopassan. Celelalte 2 au fost ca “nagruzka” – “Petuşki” şi o colecţie de nuvele japoneze, denumirea nu o ţin minte acum. De nevoie le citesc :). Mai bine preferam să plătesc încă 2 cărţi, dar să fie ce am aşteptat.
Cu nerăbdare aştept momentul cînd va fi domnul Busuioc consultant în librărie, să mă aprovizionez cu cărţi.
Gheorghe Erizanu
@Ion: Moscva-Petușki este o carte excelentă. Venicika Erofeev a fost atins de geniu. Ar putea fi vorba de caracter, educație și gusturi. Librarul ar trebui să țină cont de aceste lucruri. În cazul dacă nu e înghițit Venecika Erofeev, atunci, bănuiesc, că nu merge nici Houellebecq, nici Palahniuk, nici Bukovski. Ar fi o soluție Panait Istrati, Gib Mihăescu, Dumas. Ca să vorbesc doar de cărțile Cartier.