Blog

Prima: În prezent în Egipt se află cca 20 de colaboratori ai SIS-ului moldovenesc. La un seminar internațional. Știrea venea ca o completare la o știre mai amplă: câți turiști moldoveni se află acum în Egipt, ce propun agențiile de turism.
Mai erau vreo 80 de turiști moldoveni.
Revoluția Twitter. Episodul întâi: Republica Moldova. Cartea a apărut în 2010 la Editurile Arc & Știința. În curând va intra în librării.
Doi: Ambasadorul Rusiei Kuzmin declară în cadrul unei conferințe de presă, susținută împreună cu liderul PSD Șelin și în sediul PSD-ului, și pe fundalul mărțișorului PSD-ist, și pe fundalul logo-ului PSD-ist, că Rusia, spre deosebire de Uniunea Europeană, SUA și România, nu s-a implicat în alegerile din Republica Moldova.
Prădătorii de la Kremlin (1917 – 2009) de Helene Blanc și Renata Lesnik. Cartea a apărut ieri  la Cartier. Și a intrat deja în librării. În februarie e la preț promoțional.

Comentarii(7)

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  da 20 de colaboratori sis si cam tot atitea colaboratoare sub acoperire,le pazesc bronzatul bine meritat.sigur ca informatia e secreta si nu se gaseste nicaeri vre+o amintire despre acest seminar international.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  apropo de stimata doamna lesnik,am gasit+o la you tube ,participa la o emisiune ,a fost prezentata ca fiind de origine rusa,nici nu s+a ingretit.basarabenilor le place din cind in cind sa fie rusi…

  1. @ Catalin Codru: Am văzut. Nu pot să comentez. Cartea vorbește altfel.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  nu e grav e un complex raspindit la mai multi.

  • Catalin

  • 13 ani în urmă

  http://www.koreus.com/video/blonde-strip-tease.html
  Domnule Erizanu,
  v-am trimis o turista !! De la SRI !!

  1. @Catalin: Superbă turista. Pentru tipul cu „Terra…” pe piept: cititul arde 100 de kalorii pe oră. Vezi cum arată tipele/turistele care citesc?!

 1. pai, colaboratoarele din RM nu erau “turiste” in Egipt ci, poate, direct implicate în evenimentele triste de acolo. Sun acoperire, evident, un seminar e un “paravan” mulţumitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt