Blog

Comentarii(11)

  • dandy

  • 15 ani în urmă

  … Dar mai ramii intre cei vii?

  1. @Dandy: Nu știu…

 1. In schim chiar daca nu e pescar, vinator si curvar, Gheorghe are si el ca tot omul viu, citeva vicii: bea cafea multa, dimineata devreme cu tirgare dupa tigare, deci fumeaza si nu se poate abtine sa nu iasa la o gura de fum cu un pahar de vorba politica pe culoarele largi ale editurii pe care o conduce. Alt viciu vazut e acela ca pune suflet in cam tot ceea ce face, se pare ca asta ar fi si secretul succesului pe care il are cartierul, fara suflet nimic nu se misca, pare a spune directorul. Iar cel de al treilea pacat e ala care tine de oameni, crede in ei spre deosebire de alti care doar folosesc oamenii. O fi bine, o fi rau? Asta doar el viciosul, stie…

  • dandy

  • 15 ani în urmă

  @Gh.E.: Sper (sincer) ca exista loc pentru mai multa certitudine.
  @V.N.: De cind, ma rog, a bea cafea multa e un viciu?! Sint oare toti latinoamericanii, inclusiv Markuez & Ko, cei mai mari purtatori de vicii? In semn de protest, merg sa-mi fac o cafea neagra, din boabe “de Guatemala”. Si voi reciti ceva din “Rapeste-mi viata”. Ca sa “exersez” viciul/deliciul intreg.
  P.S. Cineva confunda (constient?) viciile cu felul de a fi. E doar o strategie “machista”?

  1. @VN: Am întrebat ca omul dacă s-a deschis cumva sezonul?

  2. @Dandy: După ce am tot lăsat certitudin a sosit și timpul când culegi incertitudini. Nu e grav. Semeni una. Iese alta.

  • dandy

  • 15 ani în urmă

  Rectificare: Marquez & Ko

 2. Oare n-aţi înţeles, domnilor, că acest “puritan”, Gheorghe Erizanu, aşteaptă sezonul, că un demon îl “gâdilă” c-un fir de negară pe la şolduri? Unde s-o ia? La vânătoare după vreo cerboaică rătăcită prin pădurea Condriţei? La pescuit (poate i-o cădea vreo naiadă în apele iazului de la Cigârleni)? Sau să se facă… Ce să se facă?.., Mai bine tăcem, să nu afle soţia dumisale, că, te pomeneşti, de ciudă se dă iar cu politica (pe vreun sezon, până îi trece lui Gheorghe de…”incertitudini”).

  1. @Zenon: În sfârșit un om normal. Care chiar dacă se ascunde după numele Zenon se teme să utilizeze cuvântul „curvar”. N-am înțeles de ce oamenii pot fi curvari în acțiunile lor, dar în expresii caută noțiuni mai nobile: amant(ă), liubovnic(ă).

 3. Off, nu poti sa il lauzi, nu poti sa il critici, nu poti sa il atingi. E puritan. Si se gindeste la deschiderea sezonului de curvareala politica, de vinatoare dupa posturi si de pescuit afaceri mai bune. Da, domnule director, sezonul e deschis. Iar cel care l-a deschis a fost Gorincioi de la audiovizual.

  1. @VN: Vezi că poți. Nu e rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt