Blog

Niciun cuvânt.
Despre unicul, marele, extraordinarul, nemaipomenitul, preacinstitul, preacuviosul Intâiul și Ultimul Mare Editor al Tuturor Timpurilor și al Tuturor Românilor.
Să vorbească el.

Comentarii(7)

  1. @Johny: Nu. Cel mai mare editor este Vector. El face cele mai voluminoase manuale de literatură rusă. Ele au sub 500 de pagini. Cel mai mare editor este Lumina. Ea (sau el) face cele mai luminoase manuale. Cel mai mare editor este Știința. Ea (sau el) face cele mai științifice cărți. Cel mai mare editor este Arc. El face cele mai arcuite cărți. Cel mai mare editor este Prut Internațional. El face cele mai internaționale cărți. Cel mai mare editor este Litera. Ea (sau el) face cărți cu litere. Mi-a mai scăpat cineva?

 1. Da, ţi-a scăpat! “Cartier”, care va face cele mai cool cărţi din spaţiul acela…

  1. @Vladimir B: Cartierul este un editor perdant. Nicidecum cel mai mare editor. Vezi diferența.

 2. Scuză-mă, Gheorghe, dar eu nu operez cu astfel de categorii: “scriitor mare”, “poet mare”, “editor mare”; sociologic vorbind, pe mine mă interesează “cîmpul de manevră”. Cît de mare sau mic e cutare sau cutare, o va arăta timpul. Deci, dacă întrebi dacă văd “diferenţa”. Răspund: nu o văd.

  • Chisinaul beletristic

  • 14 ani în urmă

  Cartierul este editorul care da salariile cu intirziere. Este editorul care baga banii in reviste si nu reuseste mereu sa isi vinda cartile.Si mai are si o multime de credite luate.

  1. @Chisinaul beletristic: În sfârșit, au început să mă citească și răulenii sau rău-intenționații. Bine-ai venit. Te așteptam de aproape un an, Rrrrrrrrrrrrrrrrr! Ai uitat să spui că am investit o parte din bani pe o porțiune de Lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt