Blog

A explodat becul. A ars rola. Un fir electric a avut un scurtcircuit în perete. Arcenal a fost umilită de Messi. Vinul bun s-a terminat. Soția te mângâie cu spatele. Și vorbește cu FaceBook-ul. În acvarium au mai rămas doar doi pești. S-a blocat lăcata de la garaj. Mașina lucrează ba la turații mici, ba la turații mari. Câinele vecinului se ușurează pe gazonul tău. De fapt, din gazon a rămas doar denumirea. Extensorul ți-a prins părul de pe piept. Te-ai zgâriat cu lama la bărbieritul de dimineață. Ai pierdut toate manualele la concursul ministerului fără stepaniuk. Arenda te sugrumă. Nu-ți mai suni prietenii miniștri. Ei au de clădit o țară. Cineva îți spune că ai închipuiri. Iar tu n-ai visat de un secol.
La vârsta de mijloc bărbații își cumpără mașini puternice. Iar femeile își caută amanți virili. Așa spun psihologii.
Iar copilul îți spune că te iubește.
Și ție ți-a ieșit un coș pe vârful nasului.

Comentarii(10)

 1. da, visele au disparut cam de multisor

  • dandy

  • 14 ani în urmă

  Imi pare rau pentru pestii care nu mai sint. Celelalte pot fi recuperate, reparate, schimbate, “resuscitate”/luate de la capat, razbunate, inclusiv umilinta lui Arsenal.

  1. @Dandy: Poate îl ascult pe Bregovici in memoriam peștilor.

  • Mutilatul

  • 14 ani în urmă

  iar daca crezi ca asta e cea mai rea situatie posibil atunci ai imaginatie saraca!

  1. @Mutilatu: Eu nu am imaginație. Nici săracă. Nici bogată.

  • Ion

  • 14 ani în urmă

  Eu cred că cel mai dureros e că femeia te mîngîie cu spatele şi vorbeşte cu facebook-ul. Trend-ul vremurilor din urmă.

  • dandy

  • 14 ani în urmă

  Bregovici e bun cu un vin bun impartit cu cineva care te intelege fara cuvinte. Pentru pestii (aurii, negri, oranj si de celelalte culori) care n-au supravietuit acvariumului recomand proprietarilor nefericiti Africa nossa de Cesaria Evoria. Cu un whisky cit mai whisky. Pe care poti sa-l bei si in fata oglinzii. Reteta verificata. Si eficienta. Si combate orice tristeturi sfisietoare. La orice virsta matura.

  • GriArg

  • 14 ani în urmă

  @Ion
  O, nu! Eu aș parafraza o celebră vorbă din clsici: ”Dacă soția vorbește te trădează cu facebook-ul, bucura-te că nu o face cu Odnoklassniki!”
  P.S. Văd că aici s-a dunat lume sufletistă, care a luat de bune toate suferințele de la 40 de ani descrise de autor. Așa e creștinește, e și normal: să manifești compasiune, să dai sfaturi (mai mult sau mai puțin aplicabile)! Eu însă… dați-mi voie să fac opinie separată și să iau textul drept un început de nuvelă sau de roman?) Intrignat! Abia aștept să văd ce le faci vecinilor necivilizați (am și eu vreo două bucăți, exact la fel), cum obții de la soție o repoziționare care să te avantajeze și… cum te bucuri de copilul care îți demonstrează că dragostea ta pentru el l-a ajutat să devină un om foarte frumos!.. 🙂

  • dandy

  • 14 ani în urmă

  Fac opinie separata fara permisiune. Nu sint sufletist. Sint patit. Sint chestii diferite. Iar neighborhood-ul enervant devine si mai enervant daca il iei in serios.

  • GriArg

  • 14 ani în urmă

  Daaa, apăi și neighborhood-u nieu tot așe o dzâs: ”Delaite tkje! Pusti vse nețîvilozavannîie budut!” (adică să mă civilizez și eu, ca și ei (traducere liberă). Problema e că eu nu pot fuma, ca ei, pe scară, am astm. Da altă ”podleancă” – nu mă duce mintea ce aș putea să le fac… Se vede că n-am nici eu imaginație. 🙁
  Mi-aduc aminte că a avut D.Crudu o emisiune la EL pe tema asta. Sau poate greșesc? Dacă aș ști sigur, m-aș duce să-i cer socoteală: Di și o menit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt