Blog

1. AVENTURILE INTIME ALE UNEI PROSTITUATE DE LUX LONDONEZE de Belle de Jour. Traducere din engleză de Constantin Dumitru-Palcus (Editura Trei, 2006)
2. JURNALUL UNEI FETE GREU DE MULȚUMIT 1932 – 1947de Jeni Acterian. (Editura Humanitas, 2007. Ediția a II-a, revăzută)
3. HOLOCAUSTUL LA PERIFERIE de Wolfgang Benz și Brigitte Mihok. Traducere din germană de Cristina Grossu-Chiriac (Editura Cartier, 2010)
4. AVENTURILE LUI ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR de Lewis Carroll. Ilustrații de Violeta Zabulica-Diordiev. Traducere din engleză de Radu Tătărucă (Editura Cartier, 2010)
5. PARTEA ÎNTUNECATĂ DIN NOI ÎNȘINE de Elisabeth Roudinesco. Traducere din franceză de Ileana Busuioc (Editura Trei, 2009)

Tema emisiunii de mâine de la PublikaTV este „Holocaustul la periferie”.
Invitați sunt istoricii Diana Dumitru și Sergiu Nazaria.

Comentarii(8)

 1. greu apare inregistrarea emisiunii pe site-ul publika…

  1. @vitalie spranceana: Nici nu știam că o pun pe site. Încerc să transmit mesajul. Dar nu spera și nu ai teamă…

 2. e totusi curios ca alte emisiuni apar pe site imediat ce sunt difuzate…iar Cartile atarna undeva intr-un viitor virtual…o fi fost scandal la ultima emisiune? personal sunt tare interesat de Holocaustul de la periferie, si cel de pe teritoriul Moldovei in special

  1. @vitalie spranceana: Cărțile nu fac parte din top tv-urilor. Indiferent de țară, culoarea pielei și gândirea politică. Asta ar fi explicația. Voi încerca să discut.

 3. Ce-i drept intre AVENTURILE INTIME ALE UNEI PROSTITUATE DE LUX LONDONEZE si HOLOCAUSTUL LA PERIFERIE există un hău insurmontabil, dar dacă acestea stau alături, şi atît de aproape într-un top — asta e chiar o temă de discutat, asupra gusturilor de lectură ale moldovenilor…

  1. @Vladimir B: Nu e un top. Sunt cărțile prezentate la PublikaTV. Sunt din categorii diferite. Luni e pentru literatura pop. Marți e pentru literatura bună. Miercuri e pentru cartea de eseu. Joi e pentru cartea de copii. Vineri e pentru literatura practică, motivațională.

 4. uahahaha…administratia publika nu-i iubeste pe evrei…emisiunea despre Holocaustul la periferie, cu Sergiu Nazaria si Diana Dumitru nu a mai aparut pe site…cea de azi, despre Eminescu, este desigur…

  1. @Vitalie Spranceana: Problema e și mai interesantă. Nici Nazaria nu-i iubește. Cu plasarea, ar putea fi chestii tehnice. Eu nu intru în detalii. Dar, oricum, nu e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt