Blog


E caniculă și e cald, seniori.  Dar scriitorii sunt vii și adevărați. În prima zi de marți a lunii cei mai adevărați scriitori vă așteaptă la o sesiune de autografe la Librăria 9.
Autograful lunii iulie îi aparține lui Alexandru Vakulovski. 157 de trepte spre iad sau Salvați-mă la Roția Montană, ultimul roman al autorului Pizdeț-ului, se va vinde cu o reducere de 20 la sută. Va fi marți, 3 iulie, la Librăria9.
Intenționam să facem evenimentul, cum se obișnuiește mai nou pe la noi, în parteneriat cu un vin alb sau rose. Alexandru Vakulovski n-a fost de acord.
Alexandru Vakulovski este scriitor și rugbyst.

Comentarii(4)

  • o.

  • 12 ani în urmă

  in anunt scria de la 17 pana la 19. am ajuns acolo pe la 18:20 si am salutat usa incuiata. unde-i dreptatea?

  1. @o.: Scriitorul viu și adevărat Alexandru Vakulovski m-a telefonat la 18.13, întrebându-mă dacă poate să-și servească fanii cu un vin de Arionești. Mă întreb și eu cum naiba a reușit să bea un vin de Arionești în 7 minute?!
   Dragă O., dreptatea, bănuiesc, o fi fiind în acel vin. Îmi pare rău.

 1. @O. îmi pare rău că nu ne-ați găsit. o explicație ar fi că ați mers la altă librărie sau că ați greșit ora. am fost la Librăria 9 până la 19. cred că un pic după 19. Librăria 9 e pe Pușkin 9:)

  1. @vklvsk, @o.: Eu recunosc că sufăr de cretinism topografic. Uneori. Dar am ajuns la librărie. Până în 6. Am ieșit în momentul lecturii fragmentului drag lui Buzu.
   În momentul potrivit intrase o doamnă. Am fost să salvez onoarea literaturii române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt