Blog

Australia este o țară pentru oameni.  Are o populație de cca 20 de milioane. Iar orașele australiene au intrat în topul localităților care oferă cel mai confortabil mod de viață. În presa românească s-a scris despre cangurul rănit care a intrat într-o farmacie din aeroportul din Melbourne. Uneori se mai scrie prin presa de la noi despre puii fătați prin grădinele zoo australiene. Uneori se mai scrie despre furtunile care dau prin coasta Australiei. Alteori e pomenită seceta și incendiile din interiorul Australiei.
Australienii nu prea scriu despre noi. Pot să se distreze cu ghidul turistic Molvania,  gen Planeta Moldova. Și cu această știre despre mâța traficantă de droguri de la penitenciarul Pruncul. Ar putea fi prima știre în presa australiană despre Republica Moldova.

„Illawarra Mercury” din 21 octombrie 2013
„Illawarra Mercury” din 21 octombrie 2013

Comentarii(2)

    • E. R. Bellu

    • 10 ani în urmă

    Deh, Australia este deeeeeee … paaaaaaar … te.
    Reciproca este adevărată, desigur. Pisica domestică este un animal de dimensiuni mici. Se strecoară cu ușurință. Pe oriunde. Oricât de departe. Și de absurd.

    1. @E.R.Bellu: Dacă era o pisică fără coadă de pe Insula Omului, atunci bănuiam că e vorba de „obșceakul” din zona liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt