Blog

Își știu foarte bine mărimea pantofului. Își cunosc foarte bine fotoliul din legislativ. Își cunosc foarte bine drepturile. Vorbesc sacadat. Cu aer dâmbovițean. Și cu o voce împrumutată din „Războiul stelelor” de Kubrick. Timbrul vocii în anumite locuri vocale au și ceva din Dolly. Dacă ar fi vorbit româna.  Au ceva vâscos-melancolic. Parcă au citit Laurențiu Fulga. Deși mă îndoiesc.
Primul nu vorbește cu patru. Doi nu vorbește cu trei. Primul nu vorbește cu doi. Trei nu vorbește cu patru. Primul nu vorbește cu trei. Marele Maestru nu vorbește cu cel în kilt. Cel în kilt nu vorbește cu cel în pantaloni. Cel cu boxeri nu vorbește cu cel cu tango.
Și de unde e atâta zarvă? Parcă ar trebui să fie liniște.

Comentarii(9)

  • Mircea

  • 13 ani în urmă

  Cred ca e pozitiva o asemenea situatie cand unu poate fi criticat de doi, doi de trei s.a.m.d. pentru a nu luneca în alta extrema: punktul unu: unu are dreptate, dar daca nu sunteti de acord vedeti punktul doi: unu are totdeauna dreptate. Si mai merge vorba de competenta: unu poate fi si mai competent decat altul si mai eficace si mai putin complexat. Dar întebarea întrebarilor as zice ca este urmatoarea: oare poti fi un mare om de afaceri si un bun politician în acelasi timp?

  1. @Mircea: Un politician și un om de afaceri în același timp se numește oligarh.

  • Mircea

  • 13 ani în urmă

  Este si aceasta o etapa, dupa cea precedenta si care mai e de actualitate: te faci polician ca sa-ti favorizezi afacerile. Etapa urmatoare sper sa fie ceea ca te faci politician ca sa misti tara înainte.

  1. @Mircea: Avem ambele exemple. Unul este în prima etapă. Iar altul, sper, că a trecut în a doua. Actuala situație RM nu e chiar cea mai gravă. Ar fi catastrofal pentru RM dacă ei s-ar împăca.

  • Zenu

  • 13 ani în urmă

  Ori e vorba de Lucas, ori de “Odiseea spaţială”. În rest sunt totalmente de acord. Şi iritat.

  1. @Zenu: Cred ca e „Odiseea”.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  cred ca toti cei care au comentat,sunt putin cam pesimisti.pe mine toti acesti barbati ai neamului ma amuza nespus.candva, vreo 2 ani in urma,canalul meu preferat era ,,animal planet,,.asa se intimpla ca de o bucata de timp ,fara ca sa-mi dau seama,nu mai vizionez acest superb canal.nu stiam care e motivul.abia astazi am inteles ca din pacate locul acestui canal a fost ocupata de politica moldava.ce maimutoi ,,mioritici,,superbi!24 de ore de actiune!ce rasturnari de situatie!una ma face trist ,nu vad nici un personaj principal!tot odata ma si calmeaza,dat fiind faptul ca nu exista papusar pe motiv ca toti sunr figuranti.e un spectacol haotic si miscarile figurantilor sunt la fel de haotice si ghidate de mandria specifica noua.

  • Nic Arsanca

  • 13 ani în urmă

  Megalomania celui nechemat, nemeritat şi sub-mediocru, dar care s-a ajuns, având şi pita şî cuţâtul … vorbeşte aici.

  • Liliana

  • 13 ani în urmă

  🙂 totalmente de acord.
  P.S. It’s tanga. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt