Blog

PCRM nu are alte sarcini decât să continue linia politică de consolidare a întregii societăţi moldoveneşti, de menţinere a stabilităţii sociale, de consolidare a încrederii în ireversibilitatea statalităţii moldoveneşti şi a perspectivelor ei.
În această campanie electorală PCRM a obţinut o victorie sigură. Pentru PCRM şi-au dat votul mai bine de 700 mii de alegători. Alegerile anticipate au demonstrat încă odată, în mod convingător, că în ultimul deceniu în R. Moldova nu a existat un alt partid cu care PCRM s-ar putea compara după gradul de susţinere a societăţii şi după capacitatea de a-şi menţine şi a-şi spori autoritatea politică.
Pentru a evita destabilizarea situației și desființarea statului Republica Moldova, în calitate de garant al acestui stat și în numele poporului moldovenesc, am dispus să fie arestați în această noapte liderii celor trei partide, zise liberale, care au încercat o lovitură de stat. Pentru încălcarea Legii Audiovizualului au fost sistate retransmiterea canalelor tv din afara Republicii Moldova. Pentru propagandă antistatală Procuratura Generală a intentat dosare penale pe numele mai multor ziariști, așa-ziși din opoziție. Departamentul Grăniceri va securiza frontierele. Anunț, pe această cale, că cetățenii R.Moldova, care vor să plece peste hotare, vor trebui să se adreseze Ministerului Dezvoltării Informaționale pentru obținerea permisului de ieșire. Oamenii de afaceri, care sabotează statul și nu achită impozitele la timp, vor fi dați pe mâna justiției. Orange, Moldcell și Union Fenosa, companii burgheze, care au finanțat campaniile electorale ale așa-zișilor patrioți liberali, am dispus să fie naționalizate prin Departamentul Privatizări ca ulterior să fie scoase la licitație pentru companiile moldovenști.
Adevărații patrioți ai Moldovei, care au intrat în Parlament pe listele altor partide, au depus cerere de aderare la fracțiunea PCRM. Consensul politic în Republica Moldova s-a săvârșit.
(Din Apelul Președintelui Voronin către patrioți)
Din Comunicatul de presă al Președenției:
Președintele Vladimir Voronin a plecat într-un concediu planificat pentru două săptămâni.

Comentarii(4)

 1. Domnule Erezanu,mă mir că aţi omis un detaliu foarte important din comunicatul cu pricina:”Dl Preşedinte Voronin a plecat în Grecia, unde se preconizează şi o vizită la Muntele Atos”. Amin.

  1. @Zenon: Sunt scăpări. Scuzați. Mă gândeam la Croația.

  • calaretul fara cap

  • 15 ani în urmă

  morbid

  1. @Calaretul fara cap: Mai bine morbid virtual, decât în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt