Blog

Suntem aproape 600 de semnatari ai petiției „Salvați Rugina”. Sunt pictori, designeri, economiști, psihologi, scriitori, sculptori, regizori, deputați comuniști, mame a doi copii. Sunt români, ruși, găgăuzi, bulgari, ruși, evrei, armeni, irlandezi. Sunt din Chișinău, București, Moscova.
Poți semna și tu. Este rugina care ne mai unește.

Comentarii(9)

 1. si Paris :)! mai multi chiar 🙂

  1. @Vitalie Vovc: Scăpare. A mea. Scuze.

 2. nici urma de “obida” :), cred ca geografia este intr-adevar foarte vasta!

 3. trebuie sa mai fi pus si un link ce ar duce direct la site. eu am cautat azi site-ul pt a semna petitie. E cauza pt arta noastra.

  1. @Nati4ko: Scăpări.

 4. Îmi îngădui să-l citez aici pe Virgil Pâslariuc:
  “Ne-au arătat că există o estetică a ruginii, o poetică în descompunerea tihnită, smerită, dar inexorabilă a metalului. Dar ne-au mai arătat că nu există nimic mai oribil decât oamenii ruginiţi…”
  Da, doar nişte oameni pe dinăuntru pot demola ansamblul de la Bariera Sculeni!

  • F. A. Dan

  • 13 ani în urmă

  Iata si doua link-uri care duc direct la apelul Salvati Rugina
  http://www.rugina.org
  sau
  http://www.rugina.org/en

  • Catalin

  • 13 ani în urmă

  Excelenta initiativa!! Dar intreb, asa,printre altlele si cu titlu informativ: pe cand si semnarea apelului lansat de “ACTIUNEA 2012”?

  1. @Catalin: Rugina e o chestie concretă. Cu o Petiție clară. Cam alambicat scrisă. Dar cu un scop final. Este un lucru deja făcut. Doar trebuie salvat.
   În cazul Acțiunii 2012. Frumoasă inițiativă. Sper din toată inima că nu a fost creată pentru a mulge niște bani. Și sper, – știu: nu spera și nu ai teamă, – că nu este o provocare. De obicei, atunci când Republica Moldova poate face niște salturi geopolitice și strategice spectaculoase apare câte o inițiativă nobilă, parcă, din partea bună, dar scopul ei e altul. A se vedea în acest context inițiativele PNL-ului moldovenesc.
   Eu îmi fac în domeniul meu Acțiunea 2012 din 1995. De când este Editura Cartier. Mai știu câțiva oameni care fac Acțiunea 2012 demult. Pe domenii.
   Sper că v-am informat clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt