Blog

O televiziune din Chișinău, cu inimă de București, a prezentat un amplu reportaj de la noaptea reducerilor de preț de la un centru comercial din Chișinău cu inimă otomană. Aceeași televiziune a refuzat să facă un reportaj cu Noaptea cărților deschise. Motiv: cartea nu intră în prioritățile telespectatorilor.
Aceeași televiziune apela la cărturari pentru susținere în momentul când frunzele cădeau radiate peste chișinăuienii iubitori de shoping. Cărturarii au fost la Noaptea cărților deschise. Iar cei cu frunzele în cap au fost la cealaltă noapte.
Noapte bună, Republică Moldovă, oriunde te-ai afla. Apropos, Vitalie Coroban, un tip foarte delicat, a plasat pe blogul său, de asemenea, foarte delicat, o sugestie pentru designerii celebri ai logo-ului de pe frontispiciul clădirii guvernului. Inscripția, în limbaj neaoș, arată astfel: „Guvernul-pauză-Republicii-pauză-pauză-pauză-Moldova”. Scoateți cele două pauze. Acum te poți duce la culcare, Republică.
Somn ușor.

Comentarii(2)

    • dandy

    • 14 ani în urmă

    Clar. Moartea cartilor deschise. Prostia este mult mai rentabila.

    1. @Dandy: Sunt mut. Și vreau să fiu prieten cu prostia. În compania unei blonde. Să fie o lumină în noapte. O cale de retragere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt