Blog

Creștinii, democrații, liberalii, ghindele și alte vietăți politice condamnă vehement homosexualii din Republica Moldova. Serghei Marcikov, portavocea gaylor moldoveni, încearcă să-i apere. Și pare foarte tolerant. Acest Marcikov, fost redactor-șef în anii 90 la „Molodioji Moldovî”, care era intolerant, agresiv, diabolic, homofob, românofob, prokomunist, prosovietic, imperialist a devenit uman, tolerant, deschis dialogului. Gayul Marcikov este moral. A fost imoral redactorul-șef Marcikov.
Așa cum este astăzi și a fost pe parcursul ultimilor ani imoral vedeta tv autohtonă Starîș.
Poate se mai schimbă timpurile. Și va deveni tolerant și Starâș.
Creștini, democrați, liberali, ghinde, fiți toleranți cu Marcikov! Interesele lui sunt clare și deschise. Iar un curcubeu e mai frumos decât un ciocan, o seceră și un roșu.
Cu ani în urmă editura Cartier a scos cărțile muzicologului George Bălan: „Iubirea interzisă” și „Celălalt Eros”. Mai sunt în librării. Sunt cărți morale. Imorală e propaganda homofobă. Tiranii n-au fost gay. Tiranii sunt homofobi.

Comentarii(4)

 1. Cum atunci nu avea minte acum si mai mult a degradat

  1. @Andrei: Avea minte. Societatea a fost scindată atunci. În nostalgici sovietici. Și în nostalgicii unirii. Noi n-am avut minte ca să găsim un punct de unire a societății. Sau, cel puțin, să nu o divizăm atât de radical.

  • Mircea

  • 14 ani în urmă

  Freud zicea ca paranoÏacul ar fi un homosexual nerealizat, sau ceva de genul asta, si cum multi tirani sunt deseori parano, atunci putem sa ne imaginam si legarura.

  1. @Mircea: Îmi place această tăbliță a elementelor psihologice a lui Freud. E ca tăblița lui Mendeleev. Are răspunsuri simple la toate componentele chimice/psihologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt