Blog

Cartea pentru copii Melcușorul de Lavinia Braniște & Veronica Neacșu, apărută în colecția Cartier codobelc anul trecut,  a intrat în catalogul anual  The White Ravens 2019. Este cel mai cunoscut ghid de recomandări de carte pentru copii din lume. În catalog au intrat 200 de titluri în 37 de limbi  din 59 de țări.

În anual 2018 în  The White Ravens Editura Cartier a fost prezentă cu volumul Regele Piticuț de Radu Vancu & Irina Dobrescu, care a fost și prima prezență românească în istoria lui The White Ravens.

The White Ravens 2019 va fit lansat la Târgul de Carte de la Frankfurt.

La Târgul de Carte pentru Copii din Bologna 2020, toate cele 200 de cărți The White Ravens 2019 vor fi expuse la standul Biblioteca Internațională a Tineretului.

Melcușorul e o poveste tristă despre migrație. E o poveste despre noi. Dar, deoarece este o poveste frumoasă, binele învinge prin bunătate și ingeniozitate.

Comentarii(2)

    • Nic Arsa

    • 5 ani în urmă

    Calde felicitări celor două doamne, Lavinia Braniște și Veronica Neacșu. Știu ce greu este să creezi și să scrii cărți pentru copii. O știu (nemedediat) de pe vremea când fiica mea era mică și încercam să creez povești noi, după ce le epuizasem pe cele clasice și pe cele aflate „la indemână”. Dumneaei era extrem de “picky” (extrem de selectivă), întrucât le-a învățat urgent pe toate cele pe care i le povestisem și, desigur, dorea alte noi.

    1. @Nic Arsa: Mă bucur și eu imens pentru Lavinia Braniște și Veronica Neacșu. Chiar sunt bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt