Blog

Comentarii(8)

 1. da, dar presa avea să facă o telenovelă dacă murea vreo muscă prin centrul capitalei, dar ăsta nu e muscă și respectiv …

  1. @moldoveanul: Iuliu avea o vorbă: să faci ceea ce crezi tu că e bine și nu ceea ce cred alții. Din această cauză în perioada sovietică a fost dat afară cam de peste tot (a lucrat în mass-media, la Moldova-Film). Și atunci a crescut și a educat fiica. Era profesia lui. Să crească fiica.

  • Nic Arsanca

  • 13 ani în urmă

  Păcat ca cei mai buni dintre noi se duc prea repede și de multe ori neștiuți și/sau nebagați în seamă. Dumnezeu să-l aibe în pază.

  1. @Nic Arsanca: Iuliu avea ochi de copil. La 64 de ani. N-a fost conflictual. Dar avea principii și valori. Și toată lumea era în război cu el. În ultimul drum a fost petrecut de oameni frumoși.

  • Liliana

  • 13 ani în urmă

  Iuliu mi-a împărtășit cîndva un vis. Ar fi vrut să facă o nouă editură. Editura “Întîi septembrie”, care să se afle pe strada “31 august”…

 2. Tare frumos visul cu Editura “Întîi septembrie”! Dar e în puterea celor rămași să îl facă posibil…

  1. @Vladimir B: Iuliu era prea curat ca să murdărim un vis frumos cu realitățile și măgăriile din Republica Moldova.

  • Corina Sile

  • 13 ani în urmă

  A fost un om care te intselegea atunci cind aveai impresia ca nimeni in jur nu te intelege. A fost un om care a iubit viata si pentru care cel mai mare lux si cea mai mare placere in viata era comunicarea. A fost intodeauna alaturi la nevoie. Un om exceptional care a lasat un gol, sfaturile si intselepciunea caruia imi lipsesc in fiecare zi. Iuliu este viu in sufletele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt