Blog

Alertele serviciilor secrete americane, engleze și ucrainene despre iminenta invadarea a Republicii Moldova și declarațiile de siguranță că Republica Moldova nu intră în interesele Rusiei, emise de Ministerul Apărării de la Chișinău, nu depind nici de o părere, nici de alta.

Republica Moldova depinde de Insula Șerpilor. Nu contează nici scutul lui Ahile, care, spune legenda, este ascuns pe Insula Șerpilor. Altă legendă zice că Insula Șerpilor este tot ce a mai rămas din vechea Atlantidă. (Lică Sainciuc știe mai multe.)

Bătăliile pentru Insula Șerpilor se dau din prima zi de război. Rușii au trimis nava-amiral Moskva. Grănicerul de pe Insula Șerpilor a replicat: „Russkii voennîi korabli, idi nahui”.

Apoi două rachete ucrainene Neptun au scufundat nava Moskva, care era lângă Insula Șerpilor.

Pe 26 aprilie ucrainenii au distrus postul de comandă și sistemul de rachete Strela-10 de pe Insula Șerpilor. Peste o săptămână ucrainenii au distrus trei sisteme antiaeriene rusești de pe Insula Șerpilor. Au mai urmat un sistem TOR, nava-amfibie Serna. Și trei nave rapide din clasa Raptor (una doar distrusă). Serna și navele mici sunt utilizate de forțele ruse pentru debarcarea pușcașilor marini. Pe 8 mai ucrainenii au distrus un eleicopter rusesc în momentul debarcării pușcașilor marini. ieri rușii au distrus lângă Insula Șerpilor un Bayraktar ucrainean.

Rușii au nevoie de Insula Șerpilor pentru a-și asigura debarcarea pușcașilor marini în zona Izmailului, Cetății Albe. Un expert militar, care vorbea despre lipsa de benzină din cauza că e utilizată de tancuri în război, era uimit de interesul meu pentru Insula Șerpilor. Războiul e în altă parte, monșer. Pentru noi războiul e aici. Și se dă pentru Insula Șerpilor.

Legenda zice că cine va găsi scutul lui Ahile va fi protejat pentru totdeauna. Scutul e pe Insula Șerpilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt