Blog

Se zice ca era insula ascunsa a Regelui Arthur. Are Podul Zanelor. Are cel mai vechi Parlament. Mai este in război cu Germania hitlerista.
Dacă ai binoclu, vreme frumoasa si noroc, atunci ai putea vedea balene de saizeci de tone. Deoarece vreme frumoasa nu exista, atunci te poți mulțumi doar cu foci.
Criminalitate nu exista. O data pe an, la sfârșit de primavara, mor câte paisprezece motociclisti. In timpul curselor TT Isle of Man.
Vântul bate doar pe Insula Omului. Cele mei puternice vijelii de prin părțile noastre se numesc adieri de vânt.

Comentarii(13)

  • gigi florin niculae

  • 13 ani în urmă

  va salut domnu erizanu un sfat as vrea de la dv as da emigrez in insula omului ce stiti des aceasta insula si care sunt eventualele conditi de emigrare.va multumes

  1. @gigi florin niculae: Nu o recomand. E frig. În mai. E vânt. Plouă. Sunt balene. Sunt foci. Este un paradis fiscal. Încă e în război cu Germania hitleristă. E foarte scumpă. Iar condițiile de emigrare sunt, bănuiesc, ca cele din Marea Britanie.

  • gigi florin niculae

  • 13 ani în urmă

  Va multumesc domnu Erizanu pentru mesaj nu vad cu ce m ar afecta acele balene si acele foci din cite stiu,in acea zona nu sunt nici balene si nici foci,dar ma rog asta m ai putin conteaza sunt emigrant in spania de 9 ani si am sa incerc pe 20 octombrie sa vin pe insula chiar daca conditile de clima sunt nefavorabile stiti si dv cum sunt romani se acomodeaza ,se integreaza chiar daca ar fi si razboi,spania este prima tara din europa ce a fost afectata de criza,a fost bine domnu Erizanu din pacate nu m ai este de munca eu am lucrat ca bucatar aici la o companie mare si analizati dv din sase hotele care functionau tot timpul anului nu merg decat pe timp de vara asadar domnu Erizanu o sa incerc in paradisul fiscal nu pentru a face vreo frauda fiscala ca nu imi permit si doar pentru a munci,va multumesc si tot respectul pentru domnia dv

  1. @gigi florin niculae: Sunt câteva restaurante în capitala insulei. Și câteva împrăștiate prin alte localități. După bucătăria mediteraniană, cred, că aveți șanse mari să intrați în bucătăria engleză ca o vedetă. Îmi dau seama că nu pot da sfaturi. Este o insulă cu vreo 60 de mii de locuitori. Îmburgheziți. Alimentată de insula mai mare. Nu prea produc. Dar, pe de altă parte, nici englezii nu prea produc. Este un loc perfect pentru pensionarii înstăriți. Nu era o metaforă. Sunt foci. Și sunt 12 specii de balene prin jurul insulei.

  • gigi florin niculae

  • 13 ani în urmă

  Va multumesc domnu Erizanu inca odata sa stiti ca imi este de ajutor acest mesaj aveti ideie ce salariu este pe insula si daca aveti ideie care sunt conditile de emigrare acolo dv locuiti acolo mi ar fi de mare ajutot ori ce sfat va multumesc inca odata si cu respect toate cele buna

  1. @gigi florin niculae: Cu regret, nu am banii ca să fiu rezident pe Insula Omului. Dacă în Spania aveți de lucru în perioada sezonului canicular, atunci pe Insula Omului ați avea doar la sfârșitul lui mai, începutul lui iunie, când vin motocicliștii lumii. În rest, doar zeițe și stafia regelui Arthur.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  domnu erizanu ,daca mai aveti niste insule in arsenal,sfatuiti-mi si mie una,dar unde e mai cald si pensia mai mare.a,da, si cand o alegeti sa-mi dati si bani de avion,cu prima pensie v-o intorc.

  1. @catalin codru: Vă recomand insulele Azore. Departe de ruși. Departe de europeni. Departe de americani. Prețuri mici. Puteți cultiva porumb. Prețuri rezonabile la case. Mai mici ca în Chișinău. Au săptămâni culturale. Cu 600 de euro pe lună, cred, că vă descurcați. Zburați până în Lisabona. Pe cont propriu. Apoi zburați pe una dintre insulele Azore. Încă vreo 2-3 ore. Sunt balene. Și portughezi. Din secolul XIII.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  p.s suma de bani,sigur.

  1. @catalin codru: Mai este o insuliță în Tuvalu: Funafuti. Și niște insule pe unde ajung inițial scrisorile Cartier, trimise din Germania: Maldive. Dar aceste insule nu sunt recomandate reumaticilor. Nu te poți cățăra pe pereți. Nu sunt pereți.

  • gigi florin niculae

  • 13 ani în urmă

  cataline cred ca esti de la moldova frate vrei bani moca
  are nevoie la mina in moscova

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  da ma gigi sunt un amarit de moldovean ,matur strazile prin moscova ,am si eu un vis sa plek pe o insula.tie insa iti recomand sa-ti cumperi o busola,sa nu mai gresesti blogurile.sanatate ,si o emigrare cat mai reusita.

  • catalin codru

  • 13 ani în urmă

  simpatika insula,cel putin denumirea,promite mult.reumatizm n-am,ma voi catara pe copaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt