Blog

În martie 2020, când a fost introdusă prima carantină, am zis că vom ieși din ea cu un nou site cartier.

Intestinele blogului. Lucrăm.

Primul nostru arhitect al site-ului, cel din 2007, a plecat demult în Canada. Era foarte bun. Cel mai bun. Am apelat la el. Știind că va lucra cu prețuri canadiene. Dar aveam o speranță mică: vom putea înghiți prețurile canadiene. N-a fost să fie. Arțarul era prea verde, prea mare și prea sus pentru noi.

Am căutat cel mai bun dezvoltator de site-uri din Chișinău. L-am găsit. A vorbit foarte frumos despre viitorul Cartierului în Imperiul netului. A început cu uciderea site-ului vechi. A reușit de minune. Apoi a dispărut. Pe o jumătate de an. Probabil, acu vorbește altora optimist și plin de planuri despre cucerirea netului. Am rămas cu un gust amar. Și cu ochii prostului. Am tot căutat un alt, apoi un alt arhitect al site-ului.

L-am găsit în Bulgaria.Rusa poate fi scrisă și cu grafie latină. Roma m-a înțeles perfect. Sau cel puțin așa am crezut eu. După nouă luni de muncă avem un site nou. Încă în schele. Dar funcțional. Site-ul, după ce am plătit în RM două locuri pentru găzduirea site-ului, l-am plasat în al treilea loc. În Țările Baltice.

Sunt sigur că reușim să ieșim din pandemie cu un site nou. Sunt optimist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt