Deficit și Câștig

Ghid pentru fericire, încredere și succes

264.00 MDL

În stoc

, 9786064414540 264
Partajare

Oamenii ambițioși tind să fie mai nefericiți, fiindcă trăiesc cu impresia că fericirea va veni odată cu următorul țel atins. Ei nu știu că, de fapt, se află în DEFICIT și că, pentru a-și schimba mentalitatea, trebuie să învețe cum să trăiască în CÂȘTIG.

Dan Sullivan este cel mai renumit expert la nivel mondial în antreprenoriat, pregătind mai mulți antreprenori de succes decât oricine altcineva. Este cofondator al Strategic Coach, cel mai avansat program de pregătire antreprenorială din lume, și autorul a peste 50 de lucrări despre antreprenoriatul de succes. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Strategic Coach a oferit training pentru mai mult de 20 000 de antreprenori.

Benjamin Hardy este doctor în psihologie organizațională. Blogurile sale au fost citite de peste 100 de milioane de oameni și sunt menționate în publicații precum Fortune, CNBC, Cheddar, Big Think și altele. Publică frecvent în Inc. și Psychology Today, iar între 2015 și 2018 a fost desemnat de Medium.com autorul numărul 1 în lume.

La nici două minute după ce am început să citesc acest volum, mi-am dat seama că îmi va schimba viața. Scriitura clară și ideile ușor de asimilat te împing înainte cu viteză: nu o să-ți mai vină să o lași din mână până nu o termini. Filozofia DEFICITULUI și CÂȘTIGULUI reprezintă o lecție valoroasă, pe care o poți integra imediat atât în viața profesională, cât și în cea personală, îmbunătățindu-le astfel pe ambele. (Shane Snow)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Faceți cunoștință cu autorul

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt