Eleganța ariciului

271.00 MDL

În stoc

9786064307057 368
Partajare

„O carte splendidă, o fabulă filozofică încântătoare, care a cucerit milioane de cititori și nu dă niciun semn că s-ar opri.“ (Elle)

„Nimeni nu și-ar fi imaginat că acest roman tandru, amuzant și filozofic se va bucura de un asemenea succes. Pentru unii, este o combinație între Lumea Sofiei de Jostein Gaarder și saga familiei Malaussène de Daniel Pennac. Pentru alții, o versiune romanescă a filmului Fabulosul destin al lui Amélie Poulain. Oricum ar fi, cititorii nu-i pot rezista!“ (Le Monde)

„Testul corcodușei frapează prin dezarmanta sa evidență. El își capătă forță dintr-o constatare universală: mușcând din fruct, omul înțelege în sfârșit. Ce anume înțelege? Totul. Înțelege lenta maturație a unei specii umane sortite supraviețuirii, apoi, ajungând într-o frumoasă seară să descopere plăcerea, înțelege zădărnicia tuturor apetiturilor artificiale care abat de la aspirația primordială la virtuțile lucrurilor simple și sublime, inutilitatea discursurilor, înceată și cumplită degradare a lumilor de care nu va scăpa nimeni și, în pofida a toate acestea, minunata voluptate a simțurilor când ele conspiră pentru a-i învăța pe oameni plăcerea și terifianta frumusețe proprii Artei.“

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Faceți cunoștință cu autorul

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt