Blog


Cantosuri domestice de Radu Vancu (imagini de Natalia Gârbu, design Vitalie Coroban), carte apărută în noua colecție Cartier de colecție, Cartea nr. 1, a intrat în lista scurtă a Celor Mai Frumoase Cărți Românești ale lui 2016. Alături de alte 43 de cărți.
În Cartier de colecție au mai apărut Regele dimineții de Alexandru Mușina. Poeme alese de Radu Vancu (Cartea nr.2); Oameni obosiți de Andrei Bodiu. Poeme alese de Claudiu Komartin (Cartea nr.3); Herța și alte priveliști de B.Fundoianu. Poeme alese de Dan Coman (Cartea nr.4).

Printre Cele Mai Frumoase Cărți Românești ale lui 2015 (27 de cărți), ediția precedentă, Editura Cartier a fost prezentă cu Balada celor cinci motănași de Ion Druță, desene de Mihaela Paraschivu.
Gala de premiere și vernisajul expoziției Cele Mai Frumoase Cărți din România 2016, va avea loc la 10 noiembrie crt., la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din București.
Cele 44 de cărţi finaliste vor reprezenta România în competiţia internaţională de design de carte Best Book Design from All Over the World, Leipzig 2017.
Ca în fiecare an, organizatorii proiectului vor prezenta publicului larg cărțile selectate printr-o serie de expoziții itinerante la Cluj-Napoca, Iași, Timişoara, Târgu Mureş, Sibiu, Brașov și la Târgurile Internaţionale de Carte din Istanbul, Frankfurt, Leipzig, Paris, Londra, Bologna.
Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt