Blog

Sunt idiot.
Academia de Științe a Moldovei a prezentat marile inovații ale anului 2012. Printre multele inovații este și cea din imagine. Ea este prin toate saloanele de frumusețe din Chișinău. De ani buni. Revigorează pielea, netezește ridurile și face alte nevoi utile pentru doamne și domnișoare.
Designul inventatorilor moldoveni nu arată ca în imagine.
Ei, savanții moldoveni, pentru prima dată în lume au inventat acest aparat.  Are forma unui degetar, ca acel din „alba câștigă, neagra păgubește”, au pus niște fire negre-negre, le-au unit la o cutie gri, colțuroasă, prinsă cu șuruburi de la „pticikă”, au pus niște butoane roșii luate de la tancurile care au fost la Memorialul Gloriei. Pentru prima dată în lume.
Cu trei degete prinzi degetarul miraculos și umbli cu el pe fața cucoanelor. Inovator. Nanotehnologic. Și sexy. Pentru prima dată în lume.
În cadrul prezentării inovațiilor academice pentru 2012 acad. Groppa a prezentat studiul științific al nașterilor în Republica Moldova. Pentru prima dată în lume în Republica Moldova, în ultimii ani, s-au născut câte 38 000 de prunci. Înainte se nășteau anual 100 de mii.
Au mai fost și alte inovații. Pentru prima dată în lume.

Comentarii(2)

  1. put some make up si vei fi ca noi..ce academie domnule

    1. @xvision srl: A se citi „ca nou”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt