Dune. Jihadul Butlerian

LEGENDELE DUNEI – CARTEA I

316.00 MDL

În stoc

, 9786064313232 720
Partajare

Brian Herbert și Kevin J. Anderson ne fac cronica Jihadului Butlerian, războiul uitat de zece mii de ani, care a modelat întreaga civilizație din universul DUNE creat de Frank Herbert.

La început, o facțiune de cymecilor – roboți extrem de puternici cu creiere omenești – au cucerit primul Imperiu al oamenilor. Apoi Omnius, singura mașină conștientă, s-a replicat, a construit armate de roboți și a transformat în sclavi atât oamenii, cât și roboții. Au mai rămas doar câteva planete care se opun dominației sale.

Xavier Harkonnen și Serena Butler sunt vârfurile de lance ale rezistenței umane. Pe planeta Rossak, cineva dezvoltă tehnologia care va face posibile călătoriile interstelare, iar vrăjitoarea Zufa Cena pregătește femei cu puteri extraordinare care să subjuge, deopotrivă, roboții și oamenii. Pe Arrakis, tânărul Selim învață să călărească viermii de nisip și primește cuvântul Domnului. În timp ce Vorian Atreides îl slujește cu credință pe Omnius și îi transferă conștiința oriunde e nevoie.

O rețea de personaje extraordinare, care vor pune în mișcare mărețul Jihad Butlerian și vor presăra semințele pentru viitorul imperiu dependent de mirodenie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt