Blog

Am găsit librari. Mai mulți. Acu rămâne să avem vizitatori pentru câți librari avem. Și tot atât de buni ca și librarii Cartier.
Am schimbat panoul publicitar la Librăria din Centru. Vedeți detalii pe blogul lui Vitalie Coroban. Dacă publicul va fi receptiv, atunci panouri cu scriitori contemporani vor fi plasate și la celelalte librării Cartier.

Comentarii(5)

    • Andrei

    • 15 ani în urmă

    Despre panou:
    bine! – fara supersiretlicuri dizainericesti, placut ochiului omului “simplu” si celui nesimplu
    Faceti si cu Aureliu Busuioc? 🙂
    Si cu Dumitru Crudu? – ar fi ceva cu multa clorofila… :))
    Mihai Cimpoi ar sta bine – doar ca nu prea pica la “contemporani” si la multe alte criterii
    Keep it that way!
    PS. Apropo, pe cind un mini-mega promo generic pentru “carti si cetit”, bine orchestrat, declinat in mediile pentru tineri si desigur sindicalizat – intre editurile MD? Multumesc!

  1. @Andrei: Tot ce depinde de Cartier vom încerca să facem și chiar să ducem la bun sfârșit. Despre chestii sindicalizate îmi este foarte greu să dau un răspuns. Sunt foarte multe persoane. Sunt foarte multe interese. Sunt foarte diferite.

    • Andrei

    • 15 ani în urmă

    Trist – cu privire la (im)posibilitatea unui coop.
    In rest (cum se spune la noi), cum am spus: tineti-o tot asa!
    2 PS-uri:
    1. Prevedeti editarea recentelor carti ale dlui Pastoureau: “Negru. Istoria unei culori” si “Porcul. Istoria unui var neiubit”?
    2. cu rugaminte: poate reusiti sa o indemnati pe dna librara “din hol” sa mai zimbeasca periodic si sa nu-si termine raspunsurile brusc, scurt si foarte rece: “Nu. N-avem”.
    Multumesc.

    1. @Andrei: Despre coop. Sunt patru tipuri de relații între parteneri: 1) ambii parteneri au beneficii; 2) unul are beneficii și celălalt prinde țeapa; 3) ambii parteneri sunt în pierderi; 4) ambii sunt în treabă și treaba se numește pierdere de timp fără pierderi sau câștiguri financiare sau morale. Prefer prima varianta. Ca orice om normal. Dar dau tot de a patra. Începe să mă plictisească.
      Despre Pastoureau. Este autorul nostru. Vom vedea. În primul rând să o scoatem la capăt cu ceea ce avem în plan acu. Dar înclin să fac promisiuni că le vom scoate.
      Despre librar. Îmi cer scuze. De obicei, este drăguță când sunt eu în librărie. Poate a avut o zi proastă. Este o librară cu experiență. Este un om corect. Este o librară care simte cumpărătorul de la o poștă. Oricum, vom vorbi cu toți librarii Cartier.

    • Andrei

    • 15 ani în urmă

    1a – Am prins. Same old “human” thing. In mare e “no comment”.
    Asteptam vremuri noi si mai bune si pentru prima si pentru a 2a. Multumesc pentru raspunsuri.
    Pentru a 3a – Apreciez aceleasi calitati mentionate, de vreo 3 ani. Pina la urma am inteles ca chestia cu nu-urile este un fel al dumneaei de a fi. Si undeva am trecut peste aceasta. De aia am zis doar de “indemn”. In rest e :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt