Hoții de frumusețe

243.00 MDL

În stoc

9786067193107 240
Partajare

Uneori, totuși, întrezăream și la ea amprenta timpului. (…) Din păcate însă, renăștea cât ai clipi din spasmul care o desfigurase și mă strivea din nou cu simetria ei, cu strălucirea ei, cu neînduplecata ei tinerețe. (Pascal Bruckner)

Undeva, la granița dintre Franța și Elveția, trei oameni pun la cale un complot împotriva frumuseții. Să fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei perversiuni sadice? Nici vorbă. Avem de-a face cu o doctrină și aplicarea ei obstinată: complotiștii văd in frumusețea inegal distribuită o inechitate ce trebuie eliminată. O viziune de apocalips? Mai degrabă un basm filosofic și în același timp un thriller provocator ce dozează perfect suspansul, erotismul, teroarea. Pascal Bruckner știe să insereze violența anomaliei și cruzimea detaliului pervers într-un discurs impecabil, înzestrat cu farmec și rigoare logică.

Roman cu temă etică, Hoții de frumusețe analizează tentațiile tinereții eterne și urmărește felul în care ne lăsăm înșelați de aparențe. În aceste pagini, Frumusețea își trăiește lunile de fiere. (Le Nouvel Observateur)

Exigențele privind tinerețea, sănătatea și esteticul n-au fost nicicând atât de ridicate. E una dintre moștenirile faimosului slogan din ’68: Să n-ai niciodată încredere în cineva care are peste 30 de ani. (Pascal Bruckner)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt