Casa Heap

Primul volum al Trilogiei Iremonger

159.00 MDL

În stoc

Comparați
9789734665136 352
Partajare

Vîrsta recomandată: 14+
Cu ilustraţiile autorului
Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă

Trilogia Iremonger a fost publicată în Franţa, Italia, China şi Rusia, iar Casa Heap a ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicaţii The New York Times Book Review.

Clod, din clanul Iremongerilor, suferă de o boală ciudată: aude cum şoptesc obiectele. O furtună e pe cale să se abată asupra Casei Heap, care se înalţă în mijlocul unei mări de gunoaie şi vechituri strînse de prin întreaga Londră, iar Iremongerii devin neliniştiţi şi şoaptele se înteţesc. Când Clod o întâlneşte pe Lucy Pennant, o orfană sosită de curând din oraş, totul se schimbă. Secretele care ţin Casa Heap laolaltă prind să se destrame, dând la iveală o taină sinistră ce ameninţă să distrugă lumea lui Clod.

„Uimitor! Neobişnuit, magic, un roman care te duce cu gândul la Hobbitul sau la Luminile nordului – Busola de aur.” (Kelly Link)

„Casa Heap – primul volum al unei trilogii ce se petrece în Anglia victoriană – este romanul unei lumi fantastice, uneori terifiante, aşa cum e lumea celor mai bune poveşti. Şi, ca orice poveste, Casa Heap e o carte pentru copii, dar şi pentru adulţi.” (Austin American-Statesman)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Faceți cunoștință cu autorul

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt