Editura Cartier
Joi, 15 Noiembrie 2018
 
Colecții

A B C D E F G H I Î J K L M N O P R S T U V W Z 
SEX & PERESTROIKA

Colecția CARTIER Rotonda

   La tribuna, sub umbra protectoare a lui Lenin dominand multimea, stateau frumosii mincinosi ai neamului, care nu mai oboseau sa ne toarne balsam pe suflet povestind chestii atat de eroice despre noi, cei adunati in piata. Aflam cu fior ca in ultimiii patruzeci si cinci de ani, cat sezuseram sub rusi, nu facuseram altceva decat sa ne gandim, sub conducerea din umbra a acelor palavragii solemni, la alfabetul latin, la democratie, la libertate, chiar daca in fapte ei proslavisera partidul, pe Lenin si comunismul.
   Ce chestie super faina asta, sa vii in piata ca un ins oreacare si sa pleci de acolo erou-erou! Deschide cartea.

Recomandat de Observator Cultural

Dosar de presa:
Sex si perestroika este un fel de eseu lung, care atinge, sub aerul jucaus al fictiunii, cateva puncte sensibile si care pune in pagina cateva adevaruri. Pentru romani, cel putin, este un roman instructiv, din care afli amanunte relevante.
Catalin Sturza, octombrie 2009, Revista Cultura

Sex&Perestroika este un volum memorialistic, care încearcă să explice ce s-a întîmplat cu Republica Moldova în vremea comunismului şi cum limba română vorbită peste Prut era în pericol de dispariţie dacă nu venea Perestroika, lansată de Mihail Gorbaciov.
Ovidiu Simonca, octombrie 2009, Observatorul Cultural

An editie: 2009
Editia: I
Stoc: Disponibil
192 pag. Format 130x195. Brosat. ISBN 978-9975-79-588-3


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2018 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel