Editura Cartier
Marţi, 23 Mai 2017
 
Colecții

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z 
Aureliu Busuioc

Aureliu Busuioc (n. 26 octombrie 1928, satul Codreanca, raionul Străşeni) este scriitor, dramaturg şi ziarist.
Este autorul romanelor "Singur in fata dragostei" (1966), ecranizat la Moldova-film, "Unchiul in Paris", "Pactul cu diavolul", "Spune-mi Gioni", al pieselor "Radu Stefan - Intaiul si Ultimul", "Si sub cerul acela". Este de asemenea autor a numeroase scenarii de film.

Filmografie:
Calatorie in april, 1962
Vreau sa cant, 1979
Moldova noastra, 1957
Strugurii care aduc fericirea, 1973
Stapanii pamantului, 1974
Cursa, 1989
Singur in fata dragostei, 1969


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2017 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel