Editura Cartier
Luni, 06 Aprilie 2020
 
Colecții

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z 
Arama Angela
Angela Arama s-a nascut pe data de 9 ianuarie 1963. A absolvit cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii de Stat din Republica Moldova. In anul 1983 este angajata prin concurs la Compania “Teleradio Moldova” in calitate de crainic.
Din anul 1992 este redactor-prezentator la departamentul cultura TV, fiind autor al emisiunilor de ciclu “Asterisc”, “TV Magazin”, numeroase transmisiuni in direct, duplex-uri cu TVR etc. Din 1995 in fiecare an consecutiv este laureata a premiului profesional “Antena de Aur”. In anul 2000 obtine Premiul “Cel mai popular jurnalist in audiovizualul din Republica Moldova”. In anul 2002 participa in mod activ la grevele jurnalistilor pentru crearea in Republica Moldova a Institutiilor publice de Radio si Televiziune si impotriva cenzurii. In urma grevelor din anul 2004, i se desface contractul de munca de la Teleradio Moldova.
La alegerile parlamentare din martie 2005, a fost aleasa ca deputat in Parlamentul Republicii Moldova pe listele Partidului Popular Crestin Democrat. In aceasta calitate, este membru al Comisiei parlamentare pentru cultura, stiinta, educatie, tineret, sport si mijloace de informare in masa si din 1 septembrie 2005, membru supleant al delegatiei Republicii Moldova la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2020 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel